Дистрикт
Друштво

ВИДОВДАНСКА ОДЛИКОВАЊА ЗА ШАБАЧКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ РАДНИКЕ

Због изузетних подухвата током Ковид епидемије, петоро здравствених радника Опште болнице Др Лаза К. Лазаревић у Шапцу, добило је одликовања.

Сестра Иванка Васић (Извор: Шабачка болница)

На свечаности поводом Видовдана, у Палати Србија, председник Александар Вучић уручио је одликовања најзаслужнијим појединцима и институцијама.

Др Маја Искић (Извор: Шабачка болница)

Из Шабачке болнице одликовани су др Снежана Ковачевић, координатор Ковид зоне 1, др Миодраг Павловић, пнеумофизиолог, др Милош Ранковић, специјалиста анестезиологије и реаниматологије, анестетичарка Маја Искић и Иванка Васић, медицинска сестра.

др Миодраг Павловић (Извор: Шабачка болница)

Председник Србије, лауреатима је поручио да буду поносни на оно што пружају свом народу и држави и додао да међу добитницима нису људи који су слични према ономе што мисле, али људи који су свако из своје области заслужили и више од признања.

др Милош Ранковић (Извор: Шабачка болница)

– Колектив Опште болнице Др Лаза К. Лазаревић поносан је на наше одликоване колеге и овим путем желимо још једном да им честитамо. Због вашег преданог рада, пожртвовања и посвећености пацијентима у најтежим тренуцима наше установе, заслужно сте овенчани овим престижним признањем – наводи се.

Др Снежана Ковачевић (Извор: Шабачка болница)

Извор: https://bolnica015.org.rs/vidovdanska-odlikovanja/

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима