Дистрикт

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

АУТОРСKА ПРАВА

Портал Дистрикт штити приватност корисника у складу са важећом Законском регулативом и сопственим могућностима. Сви садржаји (текстуални, визуелни и аудио материјали) објављени на порталу Дистрикт су искључиво власништво портала.

УСЛОВИ KОРИШЋЕЊА

Услови коришћења примењују се на све садржаје портала Дистрикт. Неовлашћено коришћење било ког дела портал без дозволе, сматра се кршењем ауторских права. Сва заинтересована правна и физичка лица могу БЕЗ сагласности портал Дистрикт да користе текстуални материјал и фотографије, поштујући сва следећа правила:

Интернет сајтови/портали:

Дозвољено је преузети максимално првих 500 карактера из текста, наслов, једну фотографију, уз обавезно навођење аутора фотографије обавезно видљиво навођење извора (Дистрикт) и комплетног линка (УРЛ) до преузетог текста, непосредно пре преузетог текста, објављени линк ка тексту не сме да садржи “nofollow”!

Телевизија/радио

Дозвољено је преузимање комплетног текста уз обавезно навођења Дистрикта као извора информација најмање једном у некој од прве три реченице.

Штампана издања

Дозвољено је преузимање комплетног текста, уз обавезно навођења Дистрикта као извора информација најмање једном у некој од прве три реченице.

НАПОМЕНА:

Kоришћење материјала уз непоштовање било ког од поменутих правила сматраће се кршењем ауторских права и подлеже законској одговорности.
Дистрикт задржаваја право измене, укидања (привременог и трајног) било којег садржаја или услуге на порталу без обавезе претходне најаве.
Линкови ка другим wеб сајтовима, који нису власништво Дистрикта, не сматрају се делом сајта и Дистрикт не сноси одговорност за њих.

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ

Дистрикт поштује приватност својих корисника и посетиоца сајта. Податке остављене приликом слања коментара, Дистрикт неће давати на увид трећем лицу.

KОМЕНТАРИ И ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Читаоци могу да коментаришу вест и изнесу своје мишљење у погледу објављене вести.
Мишљења посетилаца изражена кроз коментаре на порталу не одражавају ставове Дистрикта.
У складу са Условима коришћења друштвене мреже Фејсбук, корисници одговарају за садржину коментара које остављају на Фејсбуку.

Администратори званичне Фејсбук странице Дистрикта уклањају коментаре за које процене да су супротни Условима коришћења.

Спорне коментаре грађани могу пријавити путем е-маила [email protected]