Дистрикт
У фокусу

ОВО СУ ПРОДАВНИЦЕ КОЈЕ ЋЕ НЕДЕЉОМ РАДИТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Шапчани старији од 65 година моћи ће да, почев од сутра ујутру, од 4 до 7 часова сваке недеље купују намирнице на 7 локација у граду. Свих животних намирница, сем квасца, има у довољној мери, а апел осталим грађанима је да у овом периоду не долазе у продавнице, како би се избегле гужве.

Пензионери ће куповати на 7 локација (Фото: Дистрикт)

Следеће продавнице недељом ће бити на располагању грађанима који ових дана нису били у прилици да набаве неопходне потрепштине:
Меркатор (Рода) – Јована Цвијића 1А
Делезе ‐ Проте Смиљанића 58
Лидл – Војводе Јанка Стојићевића 1
Аман – Деспота Стефана Лазаревића бб
ДТЛ – објекат у Краља Александра 1, Масариковој 42 и улици Војводе Јанка Стојићевића 99
У трговинском објекту „Аман Плус“ кажу да су спремни за сутрашњу куповину најстаријих суграђана, као и да се морају поштовати одређени прописи.
– Растојање мора бити 2 метра између сваке особе, то је најважније правило, надамо се да неће бити велика гужва и да ће се сви придржавати правила. И ових дана деца и комшије старијих суграђана набављају за њих, солидарност постоји – истичу у овом маркету.

Животних намирница има довољно (Фото: Дистрикт)

Свих животних намирница, има у довољној мери, осим квасца, ког неће бити ни сутра. Разлог за то је непостојање домаће производње, а увоз из Мађарске и Хрватске, одакле се набавља, тренутно је онемогућен. Када стигне у маркете, продаја овог производа ограничава се на фунту по особи.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима