Дистрикт
Занимљивости

Šapčanin u kvizu oborio sopstveni rekord

Šapčanin, Dragan Isailović, ponovo briljira u kvizu „Slagalica“. Zaljubljenik u nadmetanje u znanju uspeo je da ostvari rekordnu razliku od 200 poena. U tom takmičenju Isailović je igru završio neverovatnim rezultatom, 210:10, čime je premašio sopstveni rekord ostvaren u prethodnim takmičenjima. Dragan Isailović, diplomirani inženjer tehnologije, publici koja prati Slagalicu poznat je još iz 39. ciklusa Slagalice kada je pobedio u finalnu.

Dragan Isailović oborio sopstveni rekord u broju osvojenih poena

Prvi put je u Slagalici bio 2002. godine, kada je došao do četvrt finala, sa sedam pobeda. Tri godine kasnije pobedio je u ovom kvizu, a 2008. godine, povodom 15 godina Slagalice, kada se nadmetao sa najboljima iz dotadašnjih takmičenja, završio je kao četvrti u svojoj grupi, odnosno, plasirao među 32 najbolja takmičara u Srbiji koji su se ikada takmičili u ovom kvizu. Dragan je pobednik kvizova „Najslabija karika“ i „Pravo lice“, odgovorio je na 12 tačnih pitanja u kvizu „Milioner“, bio finalista kviza „Pitanja za šampiona“, a u periodu od 2002. i 2008. bio je prvi po broju pobeda u različitim kvizovima.

Iz poslednjeg ciklusa gde ređa pobedu za pobedom ( Foto: http://noizz.rs, RTS)

„Veoma sam zadovoljan. Sedam-osam godina nisam učestvovao u kvizovima i mnogo bolje prolazim nego što sam očekivao. Čak sam oborio i svoj lični rekord. Sve preko 200 osvojenih poena u Slagalici je fantastičan rezultat. Posebno mi je drago kada vidim mlade da se prijavljuju i postižu odlične rezultate. To me raduje i daje nadu da oni imaju kome da budu uzori a ne marginalci iz rijaliti programa. To znači da nije sve izgubljeno“, ističe Dragan Isailović.

 

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима