Дистрикт
У фокусу

Šapčani slavili titule sa fudbalerima i rukometašicama

Šapčani su  sa fudbalerima Mačve proslavili plasman u Super ligu, na koju je ovaj grad čekao 65. godina. Na terasu hotela Sloboda popele su se i igračice Ženskog rukometnog kluba “Medicinar” koje su osvojile titulu šampiona države.

Najbolji od najboljih

I Šapčani balkon za najbolje sportiste imaju, ali ne toliki da stanu svi kojima se grad na Savi ponosi. Tu su igračice i stručni štab Medicinara, rukometni prvaci države, Uprava i fudbaleri FK “Mačva”,  koji su ovaj klub posle 65 godina uveli u Super ligu.

Šapčani slavili sa sportistima

“Lepo je danas živeti u Šapcu”, rečenica je koju ovih dana ponavljaju Šapčani srećni što je ovo ponovo grad i fudbala i rukometa. Šabački crveno crni prešli su trnovit put od treće do Super lige.

Kralj fudbala – Ivica Kralj

Oni su verovali, ali i mnogi Šapčani koji su navijali i na kraju plakali od sreće. Za nove izazove spreman je predsednik FK “Mačva”, Ivica Kralj, a nas je zanimalo kakva će mu biti taktika kada budu igrali protiv Partizana. Iako voli klub koji ga je proslavio, učiniće sve da Mačva slavi pobede.

Majice koje se sa ponosom nose

U gardu fudbala i rukometa, Šapčani nisu krili oduševljenje Anom Radović, koja je postigla 266 golova i uz pomoć štručnog štaba za šabački klub izborila titulu šampiona. U istoriji ovog šabačkog kluba dugoj 42 godine, ovo je prvi veliki trofej. Sada je potrebno obezbediti infrastrukturu i pojačanja, kako bi nastavili da osvajaju titule a Šapčani će to umeti da nagrade.

 

 

 

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима