Дистрикт
Друштво

ЊИХОВА МУЗИКА ДУШУ ЛЕЧИ (ВИДЕО)

На иницијативу настaвнице Верице Митровић и ученика Музичке школе “Михаило Вукдраговић” на најлепши могући начин и како доликује ђацима ове угледне школе, честитали су најрадоснији празник Васкрс. Они су, у кућним условима, снимили музичку нумеру са јасном поруком, јер, како истичу, музика душу лечи. Окупљени око исте идеје, из различитих места, у својим собама и испред телефона, певали су као да то чине пред публиком у концертној дворани.
-То су ученици наше школе који су имали техничке услове да направе снимак, били најбржи, јер као што и сами знате, празник не може да чека, а притом смо радили још један важан пројекат. Верујем да смо успели да улепшамо бар мало нашим суграђанима најрадоснији празник, јер музика душу лечи – каже професорка Верица Митровић.
У музичкој нумери су учествовали су: клавирска пратња – Ирена Никачевић, проф. солфеђа и теоретских предмета која свира из Београда, а певају Ирина Бродић, Катарина Митровић, Милица Лолић , Владана Данојлић, Александра Сенић, Кристина Исаиловић, Анастасија Богдановић, Данило Митровић, Јован и Младен Каличанин, сви из Шапца, затим Вања Мијаиловић из Матијевца и Милица Турсуновић из Лознице. Техничка подршка био је бивши ученик школе, Александар Тадић, студент ВИШЕР – а, смер Аудио и видео технологије.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима