Дистрикт
Занимљивости

ДА ЛИ ЈЕ НЛО ВИЂЕН У КЛЕНКУ?

Марко Митрић из Кленка недавно је на небу изнад свог места угледао светлећу лопту, коју је и уснимио, што га је навело да закључи да је забележио необјашњив ваздушни феномен НЛО. Ванземаљаца се, каже, не боји, а остао је задивљен начином на који је необична светлост мењала величину и позицију, све док изненада није нестала.

Недалеко од куће угледали НЛО? (Фото: Дистрикт)

У предвечерје, у њиховој улици,  Марка и његовог рођака затекла је изненадна светлећа лопта на небу.
– Нисам био дуго у Србији, вратио сам се из Шведске са родитељима, па сам решио да се прошетам са братом. Нисмо стигли ни до ћошка улице кад смо угледали то. Никада нисам видео тако нешто – прво мали круг, па се појави велики. Попут летећег тањира. Одмах сам послао брата по телефон да снимимо. Око два, три минута је трајало, појави се на једној страни, па на другој – прича он.

Остали су запрепашћени (Фото: Дистрикт)

Иако удаљен, светлећи објекат забележен је јасно.
– Као блиц када упали неко у вас. Види се јасно, а јасно се види и на видео-клипу. Остао сам у чуду, мали, па велики круг, не верујем шта видим. Видим да није летелица попут авиона или светлећег балона. Светлост је била јако па изгледа да је ближе, али није. Снимак није монтиран. Мојом руком, мојим телефоном је уснимљен – објашњава очевидац.

Другари му нису веровали (Фото: Дистрикт)

Светлећи летећи објекат, виђен недалеко од Шапца, убрзо је нестао из видокруга зачуђених посматрача.
– Нисмо се уплашили, више смо остали задивљени. Мења величине, од малог постане велики круг, па се опет смањи. Он је после нестао, али битно је да смо успели да снимимо – прича Марков брат, који је такође присуствовао догађају.

Да ли је мистериозни светлећи објекат, забележен високо изнад кленачког неба заиста НЛО, не знамо, али Марко и његов брат свакако су присуствовао необичном призору, који ће се дуго препричавати. Након овога наставили су да посматрају и снимају појаве на небу, али кажу да ништа слично нису видели.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима