Дистрикт
У фокусу

Podržimo Irinu i Janu!

Irina Brodić (13) iz Šapca i Jana Paunović(12) iz Beograda, stigle su u Tbilisi, glavni grad Gruzije gde će 26. novembra predstavljati Srbiju na 15. Junior Eurovision 2017. One će nastupiti sa pesmom „Ceo svet je naš“ u čijem stvaranju su učestvovale zajedno sa Ognjenom Cvekićem i Lejlom Hot. Od ove dve, sada već tinejdž zvezde u Srbiji, očekuje se mnogo na ovom takmičenju, jer  je pored  glasa i izvanredne koreografije, takmičarsku pesmu upotpunilo i njihovo sviranje na klaviru i kontrabasu.

Irina i Jana u Tbilisiju (Privatna arhiva)

Pre odlaska u Gruziju izjavile su da su se ozbiljno pripremale svakog dana kako bi koreografiju i nastup dovele do savršenstva.
Novitet na ovogodišnjoj “Dečjoj pesmi Evrovizije”, na kojoj učestvuje 16 zemalja, je da će i publika, sa ukupnim učešćem od 50% glasova, od 24. do 26. novembra, sve do 16 časova moći da glasa za predstavnike svoje zemlje  putem portala junioreurovision.tv. Može se glasati za tri, četiri ili pet favorita, ali naravno i za predstavnike Srbije. Posle predstavljanja svih takmičara, glasanje će se nastaviti još 15 minuta, da bi se na kraju sabiralo sa rezultatima glasova stručnog žirija.

Sa kolegom (Privatna arhiva)

Do samog nastupa 26. novembra, koji će uživo prenositi RTS, naše predstavnice imaju isplaniran raspored medijske promocije.
Irina već nekoliko godina svira klavir i osvojila je veliki broj međunarodnih i republičkih nagrada, dok Jana svira kontrabas i bavi se džez baletom. Ove dve talentovane devojčice poznate su po svojim ranijim nastupima u mnogim muzičkim takmičenjima.  Jana se takmičila u prvoj sezoni “Pinkovih zvezdica”, a zajedno su nastupale u šou “Ja mogu sve” i glumile u mjuziklu “Eni” sa članovima Akademije zabave i umetnosti OND.

 

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима