Дистрикт
У фокусу

ГРАД ШАБАЦ НАСТАВЉА ПОДЕЛУ МАСКИ И ВИЗИРА

Град Шабац наставио је да дели маске грађанима и институцијама. План је да сви грађани Шапца добију маску без обзира да ли живе у граду, приградском насељу или сеоској месној заједници. Маске се деле преко волонтера, а из удаљенијих села преузимају их представници масних заједница. Поред тога, инсталирани су канистери са средствима за дезинфекцију у граду као и у свих 50 села.

Град Шабац дели маске и визире (Фото: Град Шабац)

Сви који раде за време ванредног стања обавезни су да у свом радном простору, како отвореном тако и затвореном, носе маске и рукавице, одлучено је на синоћној електронској седници Штаба за ванредне ситуације града Шапца.
Штаб је препоручио свим грађанима да по изласку и током боравка ван куће, било да су на улици или затвореним пословним просторијама, користе заштитне маске.
Препоручује се и управницима стамбених заједница да на свака 24 сата обаве дезинфекцију целокупног заједничког простора стамбених зграда као и да испред сваког улаза поставе дезо-баријеру у виду сунђера натопљеног дезинфекционим средством, закључено је на седници Штаба.

Извор/Дистрикт, Град Шабац

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима