Distrikt
Zanimljivosti

DA LI JE NLO VIĐEN U KLENKU?

Marko Mitrić iz Klenka nedavno je na nebu iznad svog mesta ugledao svetleću loptu, koju je i usnimio, što ga je navelo da zaključi da je zabeležio neobjašnjiv vazdušni fenomen NLO. Vanzemaljaca se, kaže, ne boji, a ostao je zadivljen načinom na koji je neobična svetlost menjala veličinu i poziciju, sve dok iznenada nije nestala.

Nedaleko od kuće ugledali NLO? (Foto: Distrikt)

U predvečerje, u njihovoj ulici,  Marka i njegovog rođaka zatekla je iznenadna svetleća lopta na nebu.
– Nisam bio dugo u Srbiji, vratio sam se iz Švedske sa roditeljima, pa sam rešio da se prošetam sa bratom. Nismo stigli ni do ćoška ulice kad smo ugledali to. Nikada nisam video tako nešto – prvo mali krug, pa se pojavi veliki. Poput letećeg tanjira. Odmah sam poslao brata po telefon da snimimo. Oko dva, tri minuta je trajalo, pojavi se na jednoj strani, pa na drugoj – priča on.

Ostali su zaprepašćeni (Foto: Distrikt)

Iako udaljen, svetleći objekat zabeležen je jasno.
– Kao blic kada upali neko u vas. Vidi se jasno, a jasno se vidi i na video-klipu. Ostao sam u čudu, mali, pa veliki krug, ne verujem šta vidim. Vidim da nije letelica poput aviona ili svetlećeg balona. Svetlost je bila jako pa izgleda da je bliže, ali nije. Snimak nije montiran. Mojom rukom, mojim telefonom je usnimljen – objašnjava očevidac.

Drugari mu nisu verovali (Foto: Distrikt)

Svetleći leteći objekat, viđen nedaleko od Šapca, ubrzo je nestao iz vidokruga začuđenih posmatrača.
– Nismo se uplašili, više smo ostali zadivljeni. Menja veličine, od malog postane veliki krug, pa se opet smanji. On je posle nestao, ali bitno je da smo uspeli da snimimo – priča Markov brat, koji je takođe prisustvovao događaju.

Da li je misteriozni svetleći objekat, zabeležen visoko iznad klenačkog neba zaista NLO, ne znamo, ali Marko i njegov brat svakako su prisustvovao neobičnom prizoru, koji će se dugo prepričavati. Nakon ovoga nastavili su da posmatraju i snimaju pojave na nebu, ali kažu da ništa slično nisu videli.

Svideo vam se tekst?