Дистрикт
Друштво Занимљивости

ЗАПРОСИО ДЕВОЈКУ НА СЦЕНИ ШАБАЧКОГ ПОЗОРИШТА (ВИДЕО)

Несвакидашња прича догодила се у Шапцу, где је синоћ, након представе у позоришту, млади лекар Драган Адамовић (33), запросио своју девојку Данијелу Ранкић(26). Просидба се догодила одмах након представе, а публика је емотивни чин љубави дочекала овацијама.

-У публици је вечерас девојка која мени много значи, она која ме разуме, поштује и воли и коју ја много волим – тако је своју љубав описао млади лекар Драган Адамовић, и у сопственој режији на сцени шабачког позоришта запросио девојку Данијелу Ранкић.

Просидба за бис на сцени позоришта

Онда је Данијела изашла на сцену.

-Желим да сваки тренутак који проведеш са мном буде најлепши – изговорио је Драган и клекнуо испред своје изабранице.

Загрљај пун емоција

Романтична просидба уз цвеће, емоције глумаца и препуну сале, била је изненађење које је, како је казао, дуго припремао.

-Ми волимо оригиналне поклоне и изненађења. Двоумио сам се између биоскопа и позоришта. Одлука је пала на нашу значајну институцију културе, а притом сам био сигуран да она неће очекивати, што је значило да ће изненађење бити потпуно – прича млади доктор, спрецијализант интерне медицине.

Публика је и плакала и аплаудирала

У организацију се укључила директорка установе, као и њени сарадници, па је све изгледало потпуно спонтано.

-Данијела је била затечена и пресрећна. У публици, на балкону су били наши пријатељи, тако да је то било изненађења за њу у сваком смислу – прича Драган и додаје да су се многи расплакали због дирљиве сцене.

Љубав вредна приче

Била је то сцена за бис, и просидба која је добила громогласан аплауз уз жељу да љубав траје колико и памћење на овај дан.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима