Дистрикт
Друштво

ТРУДНА ШАПЧАНКА СПАСЛА ЖИВОТ ЧОВЕКУ КОЈИ ЈЕ ТРАЖИ ДА СЕ ЗАХВАЛИ

Шапчанка Марија Вилотић на друштвеним мрежама објавила је дирљиву поруку да тражи трудницу захваљујући којој је спасен један живот. У поруци објављеној и на Фејсбуку она позива Шапчане да помогну у тражењу жене која је помогла повређеном човеку у саобраћајној несрећи, како би јој се он лично захвалио. Како наводи, несрећа се догодила на уласку у Београд, а ова храбра жена притекла је у помоћ тешко повређеном човеку.

Порука којом се Марија обратила Шапчанима (Извор: Фејсбук)

Повређени из Пожаревца, по изласку из болнице, након вишедневне борбе лекара за живот, решио је да потражи жену која му је помогла, и да јој се захвали. Одатле ова порука Шапчанке Марије Вилотић, упућена суграђанима.

„Драги моји Шапчани, потребна ми је помоћ да пронађемо ове дивне људе, наше суграђане, јер су притекли у помоћ и спасли један живот!!!     

У суботу, 9. марта, на ауто-путу из правца Ниша ка Београду, на уласку у Београд, код Траншпеда, у 23 часа, се десила тешка саобраћајна несрећа. Повређеном учеснику, Пожаревљанину, у помоћ је притекла породица из Шапца (брачни пар са дететом). Жена је била трудница.

Након многобројних операција, човеку је спасен живот и жели да пронађе ту породицу да их упозна и лично им се захвали.

Ако неко има било какву информацију која би помогла да контактирамо те дивне људе, била бих захвална!“

Ова порука изазвала је велику пажњу а многи су је поделили верујући да ће храбра трудница добити захвалност али и послужити као пример другима.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима