Дистрикт
У фокусу

ШАПЧАНКА АНА КОСТАДИНОВИЋ ДОБИЛА НАЈЛЕПШИ ПОСАО У СРБИЈИ

Најлепши посао у Србији, да три месеца путује по нашој земљи и о том путу извештава на друштвеним мрежама, добила је Шапчанка Ана Костадиновић апсолвент новинарства на Факултету политичких наука, која живи у Београду, а о којој је наш портал писао кликни овде . Ово је резултат конкурса који је објавио Serbian Adventures, платформа за онлине резервисање туристичких тура по Србији.

Ана Костадиновић, победница Конкурса за најлепши посао у Србији

Анин посао биће да обиђе више од 200 туристичких дестинација, да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови рекама, опроба се у  адреналинским активностима, бања у најпознатијим бањама, ужива у најбољим гастрономским специјалитетима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији, упозна се са различитим обичајима, традицијом и културом бројних народа који живе у нашој земљи. Имаће месечну плату од 1.000 евра и плаћене трошкове, а њена једина обавеза биће да о путовањима извештава путем друштвених мрежа.

Ана је успешна у свему што ради (Фото: приватна архива)

Стручни жири састављен од туристичких радника, експерата за комуникацију и друштвене мреже, оценио је да је Ана најуспешније представила сопствено виђење лепота Србије и своје спремности и вештине да их промовише у јавности. Њен завршни рад, са туре коју је задао жири, можете видети на следећим линковима:
https://www.youtube.com/watch?v=eZzHgXltRAI,  https://www.youtube.com/watch?v=FMqa8g9-wqg&t=2s
„Покренули смо ову акцију са жељом да промовишемо туристичку понуду Србије, конкурсом какав до сада није објављен код нас. Ово је наш допринос представљању природних лепота и историје и културне баштине, а пуну подршку дали су нам многобројни организатори тура по различитим крајевима наше земље, чије се туре могу онлине резервисати преко сајта СербианАдвентурес.цом. Конкурс је потврдио наше уверење да Србија има шта да понуди, а да код нас има људи спремних и вештих да ту понуду представе на један нов начин“, кажу организатори из Serbian Adventures.

Воли уметност и да помаже другима (Фото: приватна архива)

На конкурс су стигле 143 пријаве, а у ужи избор одабрано је њих 10. О избору најбољег одлучивале су нијансе, због чега су организатори конкурса, SerbianAdventures.com и организатори тура по  Србији, одлучили да и осталим учесницима ужег избора понуде неку врсту сарадње и ангажмана на промоцији туристичке понуде наше земље.
На Најлепши посао у Србији Ана Костадиновић креће 25. маја и на путу остаје до 25. августа. Анине извештаје моћи ћете да пратити на каналима и налозима Serbian Adventures: ФБ страници, Инстаграму  YouTube каналу, сајту Serbian Adventures, Twitteru.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима