Distrikt
U fokusu

OVO SU PRODAVNICE KOJE ĆE NEDELJOM RADITI ZA PENZIONERE

Šapčani stariji od 65 godina moći će da, počev od sutra ujutru, od 4 do 7 časova svake nedelje kupuju namirnice na 7 lokacija u gradu. Svih životnih namirnica, sem kvasca, ima u dovoljnoj meri, a apel ostalim građanima je da u ovom periodu ne dolaze u prodavnice, kako bi se izbegle gužve.

Penzioneri će kupovati na 7 lokacija (Foto: Distrikt)

Sledeće prodavnice nedeljom će biti na raspolaganju građanima koji ovih dana nisu bili u prilici da nabave neophodne potrepštine:
Merkator (Roda) – Jovana Cvijića 1A
Deleze ‐ Prote Smiljanića 58
Lidl – Vojvode Janka Stojićevića 1
Aman – Despota Stefana Lazarevića bb
DTL – objekat u Kralja Aleksandra 1, Masarikovoj 42 i ulici Vojvode Janka Stojićevića 99
U trgovinskom objektu „Aman Plus“ kažu da su spremni za sutrašnju kupovinu najstarijih sugrađana, kao i da se moraju poštovati određeni propisi.
– Rastojanje mora biti 2 metra između svake osobe, to je najvažnije pravilo, nadamo se da neće biti velika gužva i da će se svi pridržavati pravila. I ovih dana deca i komšije starijih sugrađana nabavljaju za njih, solidarnost postoji – ističu u ovom marketu.

Životnih namirnica ima dovoljno (Foto: Distrikt)

Svih životnih namirnica, ima u dovoljnoj meri, osim kvasca, kog neće biti ni sutra. Razlog za to je nepostojanje domaće proizvodnje, a uvoz iz Mađarske i Hrvatske, odakle se nabavlja, trenutno je onemogućen. Kada stigne u markete, prodaja ovog proizvoda ograničava se na funtu po osobi.

Svideo vam se tekst?