Дистрикт
У покрету

Ljubitelji BMW-a skupljali novac za bolesnu decu

Na trećem BMW skupu, koji je BMW klub Šabac organizovao za vikend na Starom gradu, prikupljeno je 250 evra a novac će biti prosleđen za lečenje dece. Prihod koji je prikupljen dobrovoljno tokom ove manifestacije, biće prebačen na račun Fonda za decu obolelu od teških i retkih bolesti. Organizatori skupa doniraće još oko 10.000 dinara od prodatih majica. Ovaj skup organizuje se treći put i svake godine ima humanitarni karakter.

BMWeisti za život!

„Cilj akcije „BMWeisti za život“ je da se onim kojima je pomoć najpotrebnija i urgentna, dobiju je na vreme a mi pokažemo da mislimo na decu čiji život zavisi od ljudske humanosti. Naša ideja je bila da to bude neko dete čiji roditelji nemaju sredstva, a kome su ona preko potrebna“, kaže Marina Savić, članica BMW kluba Šabac.

Ljubav prema BMW-u uči se od najmlađih godina

U prošlogodišnjoj humanitarnoj akciji BMW kluba Šabac za pomoć porodici Mićić iz Pocerskog Pričinovića, čije dve devojčice boluju od retke genetske mutacije, prikupljeno je 28.500 hiljada dinara.

Ponosni na svoje četvorotočkaše

Skup posvećen ljubiteljima BMW automobila i motocikala organizuje se pod pokroviteljstvom grada Šapca i Turističke organizacije, kao i uz pomoć brojnih sponzora.  Organizatori, Udruzenje „BMW Šabac“ i Savet za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju grada Šapca demnonstrirali su preventivnu kampanju „Veži pojas“.

Izložba BMW-a

Ovogodišnji skup okupio je više od 200 automobila i motocikala marke BMW iz regiona i inostranstva. Najbolji su osvojili nagrade, osetili kako je biti učesnik u raznim takmičenjima, radovali se, navijali, osetili adrenalin, upoznali kolege iz drugih klubova, prijatelje, entuzijaste, stekli nova iskustva, naučili nesto novo. Ono što nisu, moraju sačekati godinu dana i sledeći skup.

 

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима