Дистрикт
Друштво

КАРНЕВАЛ ТРУДНИЦА И БЕБА – НАЈЛЕПША РАЗГЛЕДНИЦА ШАПЦА (ВИДЕО)

Најлепша слика послата је вечерас из Шапца, где је у оквиру 55. Чивијаде организован Карневал трудница и беба. Неколико стотина трудница, родитеља, бака и дека са бебама прошетало је од Великог парка до центра града.

У шетњи коју су пратили дечји осмеси, балони и музика уживали су бројни Шапчани којима је ово један од најлепших догађаја на шабачком фестивалу хумора и сатире.

Како су раније најавили организатори, Туристичка организација града Шапца, за Карневал беба и трудница пријављено је 700 учесника.

Овогодишња манифестација током које се организују бројни културни програми, између осталих и избор председника Чивијашке републике, карневал, традиционалне чивијашке утакмице у малом фудбалу, и ове године протекла је у духу смеха и доброг расположења али и најлепше слике са малишанима која је означила завршницу тродневног програма.

Осмех, фотографисање и лепо расположење пратило је ову срећну и насмејану поворку.


Како је раније најављено, за учешће у карневалским програмима пријавили су се гости из Немачке, Холандије, Белгије, Италије, Француске, Турске, Румуније, Босне и Херцеговине, Македоније, Хрватске и Словеније.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима