Дистрикт
У покрету

ИЗРАЂУЈУ ВИЗИРЕ И ПОКЛАЊАЈУ

Центар за стручно усавршавање, Тренинг центар Шабац у оквиру ове установе и Техничка школа Шабац заједнички и са тренерима тренинг центра дали су свој допинос и почели да израђују заштитне маске.

Солидарни кад је најважније (Фото: приватна архива)

Реч је о носачима визира који су добра превентивна заштита у борби против корона вируса. Све што израде поклањају онима којима су најпоретбнији. Ово је још један пример како установе могу бити солидарне и одговорне према свом окружењу.

Носаче израђују на 3Д штампачу (Фото: приватна архива)

–3Д штампач који је донација пројекта #СЕЕД и Аустријске развојне агенције и овом приликом добио је намену помоћи и заштити медицинских радника у нашем граду током борбе против коронавируса јер су на њему израђени елемети за заштитне маске – носач визира.
Према одлуци градског Штаба за ванредне ситуације првих 17 маски Центар за стручно усавршавање Шабац, Тренинг центар и Техничка школа Шабац донирали су Дому здравља „Др Драга Љочић – Шабац“. Овим путем упућујемо апел свима који поседују 3Д штампач да се прикључе акцији штампања носача визира, јер су они намењени онима који се боре у првим редовима – медицинским радницима. Останите солидарни, пружите подршку када год и где год можете, помозите, разумите. Останите одговорни, хумани и код куће! – поручују из шабачког Центра за стручно усавршавање.

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима