Дистрикт
Занимљивости

Šapčanin priredio nesvakidašnje iznenađenje supruzi i raznežio hiljade žena

Da romantika i dalje živi potvrđuje Nikola Kulezić, poznati šabački frizer koji je supruzi priredio neobično iznenađenje za godišnjicu braka. Naime, tužan što su baš toga dana, koji je odredio njihovu sreću, morali da budu razdvojeni, on je odlučio da joj na originalan način pokaže koliko je voli. Nikola je na svojoj fejsbuk stranici pozvao prijatelje da na parčetu papira napišu istu poruku, namenjenu njegovoj supruzi.

Mede u zagrljaju

“Sada je 01:26 h, spremam se za spavanje i jako sam tužan. Danas je mojoj supruzi i meni 10 godina braka, a nažalost smo u ovom trenutku na silu razdvojeni. Naš sin je prehlađen i ona je trenutno sa njim u bolnici dok sam ja sa ćerkom kući. Ova godišnjica je drugačija od drugih. Želim da joj ulepšam ovaj dan i da se seća nečeg lepog, a ne bolnice i razdvojenosti. ZAMOLIO BIH VAS ZA POMOĆ. Dovoljno je da na običnom belom papiru napišete “VACI, VOLIM TE ili SREĆNA NAM GODIŠNJICA”, uz potpis BY NIKOLA KULEZIC”, napisao je Nikola.

Ljubavne poruke stigle su iz celog sveta

U svojoj molbi prijateljima Nikola je dalje naveo:
“U uglu papira možete navesti grad ili državu u kojoj se nalazite i današnji datum. Možete se slikati sa porukom ili slikati papir na nekoj lokaciji u vašem mestu. Zatim fotografiju pošaljite meni u inbox ili okačiti u komentar ispod ove objave, a ja ću sve pristigle fotografije proslediti mojoj VACI. Ovo vam neće oduzeti puno vremena, a ja ću uz pomoć vas imati nesvakidašnji poklon za pamćenje. ZAMOLIO BIH SVE PRIJATELJE DA ČUVAJU OVU TAJNU KAKO VACI NE BI SAZNALA!!!!!”, napisao je Nikola Kulezić.

Romantična poruka stigla je iz Zvornika

Ubrzo, sačekalo ga je iznenađenje. Javilo se nekoliko stotina ljudi iz celog sveta sa najrazličitijim i najkreativnijim ljubavnim porukama. Fotografisali su ljubavne poruke pored reke, na posebnim mestima u gradu gde žive, a poruke su bile ispisane na pažljivo odabranim papirima, ukrašenim sa puno ljubavi i mašte. Sve one prosleđene su Vladanki koja je bila u bolnici sa njihovim dečakom.

Nekoliko stotina poruka dobio je Nikola za svoju dragu

“Ona je plakala, a i ja sa njom. Trudimo se svakoga dana da na različite načine jedno drugom pokažemo ljubav. To nas čini boljim i zaljubljenijim. Takvi možemo sve”, rekao nam je Nikola.

Trud za podršku ljubavi

Nikola se neće zaustaviti na ovom, jer je uvek spreman da priređuje iznenađenja i svojoj porodici i prijateljima, jer gde ima ljubavi tu kreativnosti ne manjka.

 

Свидео вам се текст?
Поделите текст са пријатељима