Distrikt

USLOVI KORIŠĆENJA

AUTORSKA PRAVA

Portal Distrikt štiti privatnost korisnika u skladu sa važećom Zakonskom regulativom i sopstvenim mogućnostima. Svi sadržaji (tekstualni, vizuelni i audio materijali) objavljeni na portalu Distrikt su isključivo vlasništvo portala.

USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje portala Distrikt. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portal bez dozvole, smatra se kršenjem autorskih prava. Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti portal Distrikt da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi/portali:

Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 500 karaktera iz teksta, naslov, jednu fotografiju, uz obavezno navođenje autora fotografije obavezno vidljivo navođenje izvora (Distrikt) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži “nofollow”!

Televizija/radio

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja Distrikta kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Štampana izdanja

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta, uz obavezno navođenja Distrikta kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.
Distrikt zadržavaja pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.
Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Distrikta, ne smatraju se delom sajta i Distrikt ne snosi odgovornost za njih.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Distrikt poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta. Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, Distrikt neće davati na uvid trećem licu.

KOMENTARI I DRUŠTVENE MREŽE

Čitaoci mogu da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti.
Mišljenja posetilaca izražena kroz komentare na portalu ne odražavaju stavove Distrikta.
U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk, korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice Distrikta uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Sporne komentare građani mogu prijaviti putem e-maila [email protected]